Ouders Beyonce gaan scheiden

De ouders van Beyonce, 1 van de meest succesvolle entertainers van dit moment, gaan na 30 jaar huwelijk scheiden. Een buitenechtelijk kind is mogelijk de oorzaak.

Moeder Tina Knowles is degene die de scheidingheeft aangevraagd. In oktober claimde actrice Alexsandra Wright dat ze eenaffaire had met Matthew Knowles werd bekend dat haar man Matthew Knowles. Hijzou de vader van haar ongeboren kind zijn. Beyonce’s vader ontkende, waaropAlexsandra naar de rechter stapte om een DNA-test af te dwingen.

Wellicht is de uitslag van de test de oorzaakvan de scheiding. Een scheiding a la Patricia Paay en Adam Curry hoeft de mediaechter niet te verwachten volgens het in scheiding liggende koppel. “We zijnvriendschappelijk uit elkaar gegaan. We blijven vrienden, ouders enzakenpartners. Als er mensen zijn die rekenen op een lelijk gevecht dan zullenze teleurgesteld worden. We willen deze zaak graag in alle privacy afhandelen.”

Tina en Matthew hebben allebei een belangrijkerol gehad in de carrière van hun dochter. Matthew was jarenlang Beyonce’smanager en Tina neemt de styling van dochterlief voor haar rekening.