×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oud-premier Wim Kok aanwezig bij première

2.10.2017 -

Oud-premier Wim Kok is maandagavond aanwezig bij de première van de musical over het leven van Liesbeth List. De 79-jarige oud-politicus vertoont zich nauwelijks nog in het openbaar. Maar zijn vriendschap met List gaat zo ver terug dat hij de eerste voorstelling van het stuk niet wil missen, aldus een woordvoerder van de producent.


Ook List zelf is bij de voorstelling aanwezig. Het was enige tijd onzeker of zij 'haar' premiere kon bijwonen vanwege haar broze gezondheid. De 75-jarige zangeres liet onlangs weten zich wegens gezondheidsredenen terug te trekken uit het openbare leven. Zij lijdt aan een vorm van dementie.

De musicalpremière zal een van haar laatste publieke optredens zijn. Eind oktober wordt er nog een boek over haar leven gepresenteerd.

De rol van List in de musical wordt gespeeld door Renée van Wegberg. De voorstelling is tot half januari door heel Nederland te zien.