×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oscarbeeldje McDormand gestolen op feest

5.03.2018 -

Een triomfantelijke avond voor actrice Frances McDormand is bijna geëindigd in mineur. Tijdens een feest in Los Angeles na de Oscaruitreiking werd het gouden beeldje van de kersverse winnares gestolen.


Getuigen zagen een onbekende man het beeldje grijpen en er mee aan de haal gaan. De man wist met het beeldje het gebouw te ontvluchten, meldt de New York Times. De actrice brak in tranen uit toen ze in de gaten kreeg dat haar beeldje was gestolen.

Het incident liep goed af. Een oplettende fotograaf bij de uitgang zag de man met het beeldje en wist de dief te overtuigen het beeldje terug te geven. McDormand wilde geen aanklacht indienen tegen de dief en beval hem 'te laten gaan'.

De zestigjarige actrice kreeg een Academy Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in het misdaaddrama Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Eerder in haar carrière won McDormand de prijs al eens voor haar rol in de thriller Fargo.

De actrice wordt vandaag geroemd om haar speech van gisteren, bekijk die hieronder: