Oscar Jared Leto nu al beschadigd

Het is amper drie dagen geleden dat Jared Leto de Oscar voor beste bijrol in ontvangst mocht nemen voor zijn rol in Dallas Buyers Club en de kersverse winnaar blijkt het kostbare kleinood nu al te hebben beschadigd. Dat vertelde de 43-jarige acteur.

Tijdens een interview met  ET Canada, de Canadese versie van Entertainment Tonight vertelde Leto: “Waar verhaal. Nadat enkele collega's met de Oscar op de foto wilden, liet ik het beeldje van de trap vallen. Hij heeft nu een klein deukje in zijn achterhoofd. Ach, zo gaan die dingen. Hij is dus al een beetje ‘ingeleefd’.”

Het beschadigde beeldje blijkt ook een bijzondere plek te hebben gekregen in Leto’s huis. “De Oscar staat in mijn keuken, lekker genesteld tussen de veganistische boter en een zak popcorn”, vervolgt hij. “Dit soort awards eindigen altijd in de keuken aangezien het de eerste plek is waar ik heenga wanneer ik thuiskom. Je legt je sleutels neer, trekt je jas uit en zet de Oscar in de keuken.”

Een ander opvallend feit is dat hij de film waarvoor hij de Oscar kreeg nog niet heeft gezien. In de Ellen DeGeneres Show onthulde de 30 Seconds To Mars-frontman afgelopen maandag: “Ik heb Dallas Buyers Club nog niet bekeken omdat het zo’n intense rol was. Het is beter voor me om het voorlopig even zo te laten.”