×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oscar Aerts spreekt dank uit voor steun

19.10.2017 -

Vorige week werd duidelijk dat Oscar Aerts nogmaals geopereerd moest worden aan zijn hersenklier. Vorig jaar werd daar een tumor op zijn hypofyse verwijderd, maar er bleek toch nog een stukje te zitten. Inmiddels is de operatie achter de rug en is alles goed gegaan.


De acteur is heel blij dat hij er niet alleen voor stond. Naast de steun van zijn vriendin, Jessica, bedankte hij vandaag ook al zijn volgers voor hun steun in deze moeilijke tijd.

'Zoveel lieve berichtjes gehad! Dank daarvoor! Heeft mij echt goed gedaan!', schrijft de acteur in het bericht. 

Eerder deze week liet de acteur al aan zijn volgers weten dat de operatie goed is gegaan: 'Ik ben inmiddels een paar dagen geleden opnieuw geopereerd om het laatste deel van de goedaardige tumor weg te halen. De medicatie slaat goed aan en ik voel me alweer prima!'

 

Zoveel lieve berichtjes gehad! Dank daarvoor! Heeft mij echt goed gedaan!X

Een bericht gedeeld door Oscar Aerts (@oscaraerts) op