×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oscar Aerts heeft Syndroom van Cushing

10.10.2016 -

Acteur Oscar Aerts lijdt aan het syndroom van Cushing. Dat maakt hij vandaag bekend. Daardoor is zijn hoofd de afgelopen tijd ook wat boller geworden.


Op Instagram laat Oscar weten wat voor ziekte hij heeft. 'Na een periode van onderzoeken is bij mij het syndroom van Cushing vastgesteld', schrijft hij. 'Het is een hormoonaandoening, die wordt gekenmerkt door een verhoogd gehalte aan bijnierschorshormoon (cortisol) in het bloed.'

Oscar krijgt nu medicijnen en misschien krijgt hij een operatie. De acteur is vooral opgelucht. 'Nu weet ik wat het is en kunnen we ermee aan de slag.' Hij voelt zich niet ziek. 'Ik voel me verder prima, heb nergens last van, dus maak je vooral geen zorgen', stelt hij iedereen gerust. 

Door de aandoening krijgt hij wel een bollere kop. 'Geniet daarom nog maar even van mijn Bollie Bollie Bekkie want ik ben over een tijdje gewoon weer de oude', schrijft hij.