×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Orlando Bloom gaat in quarantaine

Orlando Bloom gaat in quarantaine
13.03.2020 -

Orlando Bloom en de verdere cast van de Amazonserie Carnival Row vertrekken uit Praag nadat de opnames werden stopgezet vanwege het coronavirus. 'Dit is het afscheid voor ons', zei de acteur in een filmpje dat hij donderdag plaatste op Instagram. 'We gaan naar huis om in zelfquarantaine te gaan.'


De opnames voor het tweede seizoen van de fantasyserie waren in volle gang in Tsjechië. De Britse acteur laat weten dat hij en een aantal collega’s terugkeren naar de Verenigde Staten om de ‘quarantaine’ voor te zijn, waarmee hij vermoedelijk doelt op het reisverbod naar de VS dat vrijdagnacht ingaat voor reizigers uit de EU.

Ook heeft de acteur nog een boodschap voor zijn volgers. ‘Zelfquarantaine lijkt heel gek. Dit hele coronagedoe eigenlijk. Maar doe wat juist is voor jezelf en je familie en blijf veilig.’ Zangeres en partner van Orlando, Katy Perry, is in verwachting van hun eerste kindje. Zij heeft al haar interviews afgezegd en is vanuit Australië teruggevlogen naar de Verenigde Staten. Katy was daar om een gratis concert te geven voor slachtoffers van de bosbranden en medewerkers van de hulpdiensten.

Lees ook:

Ging Kim Feenstra vreemd? Ex klapt uit de school

De pijn van Miss Montreal: ‘Ik zeg elke dag tegen mijn vriend dat ik van hem hou’

Daniëlle en Reinout Oerlemans maken zich zorgen om oudste zoon