Orlando Bloom

Orlando Bloom gaat in quarantaine

Orlando Bloom en de verdere cast van de Amazonserie Carnival Row vertrekken uit Praag nadat de opnames werden stopgezet vanwege het coronavirus. 'Dit is het afscheid voor ons', zei de acteur in een filmpje dat hij donderdag plaatste op Instagram. 'We gaan naar huis om in zelfquarantaine te gaan.'

De opnames voor het tweede seizoen van de fantasyserie waren in volle gang in Tsjechië. De Britse acteur laat weten dat hij en een aantal collega’s terugkeren naar de Verenigde Staten om de ‘quarantaine’ voor te zijn, waarmee hij vermoedelijk doelt op het reisverbod naar de VS dat vrijdagnacht ingaat voor reizigers uit de EU.

Ook heeft de acteur nog een boodschap voor zijn volgers. ‘Zelfquarantaine lijkt heel gek. Dit hele coronagedoe eigenlijk. Maar doe wat juist is voor jezelf en je familie en blijf veilig.’ Zangeres en partner van Orlando, Katy Perry, is in verwachting van hun eerste kindje. Zij heeft al haar interviews afgezegd en is vanuit Australië teruggevlogen naar de Verenigde Staten. Katy was daar om een gratis concert te geven voor slachtoffers van de bosbranden en medewerkers van de hulpdiensten.

Lees ook:

Ging Kim Feenstra vreemd? Ex klapt uit de school

De pijn van Miss Montreal: ‘Ik zeg elke dag tegen mijn vriend dat ik van hem hou’

Daniëlle en Reinout Oerlemans maken zich zorgen om oudste zoon