×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Optreden Lady Gaga en Bradley Cooper houdt gemoederen bezig

Optreden Lady Gaga en Bradley Cooper houdt gemoederen bezig
26.02.2019 -

De intieme uitvoering van Shallow die Lady Gaga en Bradley Cooper gaven tijdens de uitreiking van de Oscars, heeft de tongen losgemaakt in Hollywood. De twee zongen het duet uit hun film A Star Is Born, waarbij Bradley op het eind naast Lady Gaga plaatsnam op de piano. Het laatste stukje uit het lied zongen ze in een innige omhelzing, waarbij er zelfs iemand uit de zaal riep 'zoenen!'.


Mel B liet Good Morning Britain weten dat ze het ongemakkelijk vond naar het optreden te kijken, omdat Bradley’s vriendin Irina Shayk voorin de zaal naar de show zat te kijken. De twee sterren hadden volgens de voormalige Spice Girl een liefdesblik in hun ogen toen ze elkaar tijdens het nummer geregeld aankeken. ‘Ik wil graag geloven dat dat onderdeel was van de uitvoering, want er is een vrouwencode en hopelijk was het niet.. hopelijk was het puur professioneel’, aldus Mel.

Ook de ex-vrouw van Bradley, Jennifer Esposito, reageerde op het duet. Tijdens de Oscaruitreiking had comedian David Spade een screenshot op Instagram geplaatst met de opmerking ‘Is er nog een kans dat deze twee het niet met elkaar doen?’. Jennifer, die zich vaker negatief heeft uitgelaten over Bradley en hun relatie, schreef daaronder ‘Ha!’.

Irina zelf leek minder problemen te hebben met het optreden. Ze was een van de eersten in de zaal die opstond om de twee een staande ovatie te geven en toen Bradley en Gaga terugkwamen naar hun stoelen, kregen ze beiden een dikke knuffel van het model.