×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oprah: ‘Ik wil geen president worden’

25.01.2018 -

Oprah Winfrey voelt er niets voor een gooi te doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten. 'Het is niet iets waar ik interesse in heb', zei de mediaster tegen tijdschrift InStyle. 'Het zit niet in mijn DNA'.


Een bevlogen speech van Winfrey tijdens de uitreiking van de Golden Globes leidde eerder tot speculatie over haar politieke ambities. Ook president Donald Trump liet zich over de kwestie uit. Hij dacht Winfrey te kunnen verslaan bij een electorale krachtmeting.

Oprah, onder meer bekend door haar voormalige praatprogramma The Oprah Winfrey Show, zei tegen InStyle dat ze altijd goed heeft geweten waar haar grenzen liggen. Daarom wil ze geen president worden. Ze vertelde ook dat haar hulp is aangeboden bij het opzetten van een campagne: 'Maar dat is niets voor mij'.

Alle commotie ontstond naar aanleiding van de volgende speech: