×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oprah drukt presidentiële geruchten de kop in

8.02.2018 -

Slecht nieuws voor de mensen die hoopten dat Oprah Winfrey een gooi zou doen naar het Amerikaanse presidentschap in 2020. Tijdens de opnames van haar podcast Super Soul Conversations, zei de mediapersoonlijkheid tegen haar gast Lin-Manuel Miranda dat ze geen enkele intentie heeft om president te worden.


Miranda, een bekende Amerikaanse schrijver en componist, zei in hun gesprek dat hij een eventuele loopbaan in de politiek totaal niet ziet zitten. Waarop Oprah antwoordde: 'Ik ook niet'.

Eerder al zei Oprah in een interview met het tijdschrift InStyle dat ze 'simpelweg niet het DNA bezit om deze baan aan te gaan'. Tot teleurstelling van velen, die na de indrukwekkende speech van de mediamagnaat bij de Golden Globes in haar de ideale kandidaat zagen om het op te nemen tegen Donald Trump bij de volgende verkiezingen.

Hoewel haar levenspartner Stedman Graham nog wel dacht dat er een kansje zou zijn, als ze op genoeg steun van het volk kon rekenen, nam Oprah die hoop weg door te zeggen: 'Het is gewoon niet iets dat mij interesseert'.

Bekijk de indrukwekkende speech hier terug.