×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnieuw flinke tegenslag voor Tino Martin

Opnieuw flinke tegenslag voor Tino Martin
21.01.2020 -

Het zit Tino Martin niet mee. De zanger moet voor de tweede avond op rij een optreden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam afzeggen.


Gisteren moest Tino een volle zaal teleurstellen. Hij staakte het optreden terwijl hij op het podium. ‘Het is echt puur mijn stem en de verkoudheid. Het gaat voor geen meter. Het spijt me’, liet Tino aan zijn publiek weten. Hoewel hij hoop had vanavond weer fit te zijn, gaat het hem ook vandaag niet lukken om op het podium te staan. Dat laat de zanger weten op zijn Instagram.

De zanger kampt met griepverschijnselen, waardoor hij niet veel anders kan dan thuis uitzieken. ‘En dat vind ik heel vervelend voor alle mensen die zich verheugd hebben op een mooi concert vanavond. Keelontsteking en koorts weerhouden mij ervan een concert te geven en dat vind ik spijtig’, aldus Tino.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve fans Helaas heb ik slecht nieuws, nadat ik gisteravond mijn theatershow in Carre moest afbreken vanwege griepverschijnselen lukt het mij niet om vanavond op te treden. En dat vind ik heel vervelend voor alle mensen die zich verheugd hebben op een mooi concert vanavond. Keelontsteking en koorts weerhouden mij ervan een concert te geven en dat vind ik spijtig. Alle tickets blijven geldig. De Carré theatershow van maandag 20 januari gaat op dinsdag 4 februari plaatsvinden. Voor de show van vanavond, 21 januari, wordt nog een vervangende datum gezocht. Alle tickethouders worden middels een email op de hoogte gebracht van de gang van zaken. Mensen die op 4 februari verhinderd zijn worden eveneens via deze e-mail geïnformeerd.

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin01) op

Tino laat weten dat alle tickets gewoon geldig blijven. ‘Carré theatershow van maandag 20 januari gaat op dinsdag 4 februari plaatsvinden. Voor de show van vanavond, 21 januari, wordt nog een vervangende datum gezocht. Alle tickethouders worden middels een email op de hoogte gebracht van de gang van zaken. Mensen die op 4 februari verhinderd zijn worden eveneens via deze e-mail geïnformeerd.’

Ook interessant:

ZIEN: Het nieuwe ‘optrekje’ van Nance Coolen

Monique Westenberg reageert op liefdesgeruchten Tino Martin

Wesley Sneijder richt zijn pijlen nu op Nikkie Plessen