×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnieuw flinke tegenslag voor Jan Smit: ‘Ik heb maar 1 lijf’

Opnieuw flinke tegenslag voor Jan Smit: ‘Ik heb maar 1 lijf’
29.01.2020 -

Opnieuw een tegenslag voor Jan Smit. De zanger is nog lang niet de oude en moet daarom zijn fans wederom teleurstellen.


Hoewel hij dinsdag nog te zien tijdens de loting van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, merkte hij wel dat live concerten er voorlopig nog niet inzitten. ‘De loting voor het Eurovisie Songfestival was na een maandenlange afwezigheid een heel fijn en klein begin om te kunnen wennen aan überhaupt weer ‘iets’ doen.. Ik merk wel dat het geven van live concerten toch echt wel véél meer vergt dan al mijn andere werkzaamheden, waarbij ik niet een hele avond alleen zelf hoef te performen’, laat de zanger op zijn Instagram weten.

Daarom worden alle reeds geplande shows opgeschort. ‘Ik heb maar 1 lijf en heb gemerkt dat ook ik achteraf gezien toch géén robot blijk te zijn’, aldus Jan. Hij wil zich de komende tijd alleen richten op het presenteren van het Songfestival in mei.

De Volendammer schrapte in november en december alle afspraken uit zijn agenda omdat hij kampte met een keelaandoening en te veel hooi op zijn vork had genomen. ‘Ik heb mezelf in november publiekelijk teruggetrokken omdat ik zowel fysiek als mentaal niet meer optimaal in staat was om op te kunnen treden of programma’s te presenteren. Sinds die tijd heb ik contact met een aantal specialisten om te praten over de rollercoaster die mijn leven de afgelopen 23 jaar heeft gedomineerd. Dat proces kost aanzienlijk meer tijd dan ik me aanvankelijk had voorgesteld’, laat hij nu weten.

Lees ook:

Bibi Breijman onthult: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’

Jan Keizer moet nog wennen aan nieuwe leven

Frans en Mariska Bauer verwelkomen nieuwe schoondochter