×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnieuw een spannende dag voor Bibian Mentel en familie

Opnieuw een spannende dag voor Bibian Mentel en familie
27.11.2019 -

Het is vandaag opnieuw een spannende dag voor Biban Mentel en haar familie. De snowboardster gaat onder het mes om haar wervel te stabiliseren, die door talloze bestralingen fragiel is en waardoor een kans op een complete dwarsleasie groot is.


Op Instagram deelt haar man Edwin Spee de avond voor haar operatie een emotioneel bericht. ‘Morgen weer onder het mes. Maar vanavond nog even met een intiem groepje het leven vieren. Morgenochtend (woensdag red.) 07:15 rijden we Bibian naar de operatie kamer. Tijdens een 6 a 7 uur durende operatie zal er wederom een door kanker aangetaste rugwervel deels verwijderd, vervangen en gestut worden om te voorkomen dat Bibian haar rug kan breken’, aldus Edwin.

Zelf laat Bibian weten aan RTL Boulevard: ‘Aan de andere kant ben ik natuurlijk wel een beetje een routinier geworden in operaties. Op een gegeven moment is er ook altijd een kans dat je lichaam het niet meer aankan.’ En daarin hebben ze dan ook een drastische keuze genomen. ‘Als m’n lichaam ermee ophoudt om het zo maar te zeggen, dan hebben we besloten om niet meer te reanimeren. Mijn arts zei letterlijk: ‘Waarschijnlijk uit liefde zal Edwin je willen reanimeren.’ Toen keken we elkaar aan en zeiden: Nou, waarschijnlijk uit liefde juist niet, omdat we weten wat de consequenties zouden kunnen zijn’.’

Lees ook:

Bibian Mentel openhartig over ontdekking tumor

Pasgeboren dochtertje Rolf Tangel in ziekenhuis

Dít is er aan de hand met Fred van Leer