×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opkikker voor Raffaëla

25.04.2018 -

Na alle ellende van de afgelopen tijd waaronder een verbroken relatie en veel verdriet, heeft Raffaëla eindelijk wat goed nieuws gekregen! 'Ik kan het wel van de daken schreeuwen!', aldus de zangeres.


'JA! Het mag eindelijk de wereld in! Mijn jaar kan nu al niet meer stuk!', schrijft Raffaëla jubelend bij de foto. De artiest staat op het North Sea Jazz Festival en dat is precies het goede nieuws dat ze nodig had.

Raffaëla kreeg in maart een zware klap te verwerken toen er na slechts tien maanden een einde kwam aan de relatie tussen haar en haar grote liefde Bart van der Bruggen. De zangeres liet toen op Facebook weten een 'gebroken hart' te hebben en 'in stukjes getrapt' te zijn. Gelukkig schijnt nu het zonnetje weer…