×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Operatie zoon Michael Bublé eind december’

10.12.2016 -

Noah, het driejarige zoontje van Michael Bublé, moet eind december onder het mes. Volgens Argentijnse media heeft het kereltje, bij wie vorige maand kanker werd geconstateerd, de eerste behandelingen al achter de rug.


Noah reageert goed op de behandelingen, die tot nu toe lopen zoals gepland. Volgens Argentijnse media proberen artsen de tumor eerst te laten slinken voordat de peuter wordt geopereerd. Een operatie zou gepland staan voor eind deze maand. Voordien kan Noah thuis genieten van de kerstdagen.

Michael zegde begin vorige maand al zijn verplichtingen af toen bekend werd dat Noah, zijn oudste zoon, leverkanker heeft. “Luisana en ik hebben onze carrières op een laag pitje gezet zodat we al onze tijd en aandacht kunnen steken in het helpen om Noah erbovenop te krijgen.” De Canadese zanger en Argentijnse actrice hebben nog een zoon, Elias, die volgende maand één wordt.