×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Openhartige Olivia Newton-John: ‘Ik weet niet hoe lang ik nog te leven heb’

Openhartige Olivia Newton-John: ‘Ik weet niet hoe lang ik nog te leven heb’
6.08.2019 -

Bij Olivia Newton-John werd eerder dit jaar voor de derde keer kanker geconstateerd. Hoe slecht de 70-jarige Grease-actrice eraan toe is, weet ze echter niet en wil ze ook niet weten.


‘Als je gediagnosticeerd wordt met kanker of een andere enge ziekte, krijg je ineens een tijdslimiet’, legt de actrice uit in een interview met 60 Minutes Australia. ‘Als je in de statistieken gelooft, dan zorg je ervoor dat ze de waarheid worden. Als iemand je vertelt dat je nog zes maanden te leven hebt dan is de kans groot dat dat ook zo is omdat je erin gelooft.’

Hoewel Olivia niet weet of ze met weken, maanden of jaren te maken heeft, blijft ze optimistisch. ‘Ik heb zo’n geluk dat ik dit al drie keer heb meegemaakt en er nog steeds ben. Ik leef bij de dag. Elke dag is een cadeautje, zeker nu.’

De actrice kampte in 1992 met borstkanker. In 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder. Dit keer werd er een tumor in haar ruggengraat aangetroffen.