×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Will Smith boycot Oscar-uitreiking

Ook Will Smith boycot Oscar-uitreiking
21.01.2016 -

Will Smith blijft in navolging van zijn vrouw Jada Pinkett Smith thuis tijdens de uitreiking van de Oscars volgende maand. “Mijn vrouw gaat niet. Het zou raar zijn als ik vervolgens wel kom opdagen met Charlize Theron”.


Dat vertelt Will aan de Amerikaanse televisieshow Good Morning America.

Jada liet eerder deze week weten niet naar de awardshow te gaan omdat ze de Oscars te blank vindt. Iets waarin haar man zich wel kan vinden. "We hebben het besproken. Op dit moment voelt het niet goed om daar heen te gaan en te zeggen dat het allemaal oké is”, aldus Will.

Toch kwam de boycot een beetje als een verrassing. "Ik was niet in het land en toen ik thuiskwam vroeg ik me af wat er was gebeurd. Toen ik haar woorden hoorde was ik meteen om. Ik ben blij met zo’n vrouw getrouwd te zijn."