×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Ook Timur Perlin weg bij 3FM’

21.09.2016 -

Er lijkt sprake te zijn van een leegloop bij 3FM. Nu zou ook Timur Perlin, van de Timur en Rámon-show, vertrekken.


Dat melden goed ingevoerde bronnen aan De Telegraaf. Eerder deze week werd al bekend dat Giel Beelen stopt met zijn ochtendshow. Hij wil wel bij de zender blijven.

Perlin, die eerder in het Glazen Huis zat, presenteert nu samen met Rámon Verkoeijen elke werkdag het lunchprogramma Superradio van 12.00 tot 14.00 uur. Hij zou volgens ingewijden helemaal willen stoppen met radiomaken.

De Telegraaf spreekt ook van wijzigingen op NPO Radio 2, waar Wouter van der Goes de plek van Bert Haandrikman tussen 18.00 en 20.00 over gaat nemen. Ruud de Wild zou ook in beeld zijn geweest, maar die koos ervoor om bij BNR te blijven.

De NPO wilde niet reageren op de geruchten. Een woordvoerder wilde alleen kwijt dat er momenteel hard gewerkt wordt aan de nieuwe invulling van 3FM vanwege dalende luistercijfers.