×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook schoonzoon Frank Masmeijer verdacht van drugssmokkel

18.10.2017 -

2017 is zeker niet het jaar voor Frank Masmeijer en zijn familie. Na de 8 jaar cel en de boete van acht duizend euro wegens drugssmokkel, is er nog een onthulling gedaan over de familie.


Thijs Zeeman, de journalist die ook de documentaire over de ex-showmaster heeft gemaakt, vertelde gisteravond in Shownieuws dat de schoonzoon van Sandra en Frank, Arlind B., ook verdachte is in een drugszaak. Tegen hem ligt er een strafeis van maar liefst 3 jaar cel. De zaken van Frank en Arlind staan los van elkaar, maar toevallig is wel dat beide zaken te maken hebben met het smokkelen van cocaïne. 

Arlind is het vriendje van Michelle, één van de twee dochters van Sandra en Frank. Thijs Zeeman sprak tijdens het maken van de documentaire over Masmeijer meerdere keren met haar. Zij deed toen de uitspraak dat haar familie niet in de gevangenis thuishoort en dat zij daar nog nooit wat mee te maken hebben gehad. Zij wist toen nog niet dat nu haar vader én haar vriend beiden waarschijnlijk de gevangenis in moeten.

Waar Frank zich momenteel bevindt is onduidelijk. Hij zegt zelf in Nederland te zijn maar Thijs Zeeman onthulde dat hij van meerdere bronnen te horen krijgt dat de ex-showmaster op Aruba is.