×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook RTL geschokt door verklaring Gosschalk

8.11.2017 -

RTL heeft geschrokken gereageerd op de verklaring die Job Gosschalk dinsdag naar buiten heeft gebracht. De producent en regisseur maakte bekend te stoppen met zijn werkzaamheden omdat hij grenzen heeft overschreden in zijn omgang met acteurs.


In een statement laat RTL weten respect te hebben voor de slachtoffers die naar buiten zijn getreden met hun verhaal. 'In de eerste plaats willen we hen veel sterkte wensen', aldus RTL. 'We willen nogmaals benadrukken dat we een groot belang hechten aan een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen die voor en met ons werkt'.

Gosschalk was in het verleden als casting director betrokken bij verschillende series van RTL. Begin volgend jaar zou hij beginnen met opnames van de kerstfilm All You Need is Love. Dat is een productie van NL Film in coproductie met Kemna & Zonen en RTL.