×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Roy Donders slachtoffer van nepadvertenties

Ook Roy Donders slachtoffer van nepadvertenties
5.06.2019 -

Roy Donders is de zoveelste BN'er die slachtoffer is geworden van nepadvertenties op social media. 'Het gaat al heel lang rond op Facebook en Instagram, maar we kunnen niet achterhalen waar het vandaan komt,' aldus de stylist van het zuiden.


Roy baalt er flink van dat zijn naam wordt gebruikt om mensen iets aan te smeren. ‘Het is niet normaal, natuurlijk, maar zolang ik de bron niet weet kan ik niks doen.’

De Tilburgse realityster is vooralsnog niet van plan stappen te ondernemen. ‘Mensen met een beetje gezond verstand weten dat dit allemaal gewoon onzin is. Ik heb me voorgenomen er geen aandacht aan te schenken, dan ebt het hopelijk vanzelf weg. Maar leuk is anders.’

Vorige week werd bekend dat John de Mol, die ook slachtoffer is van dergelijke advertenties, een kort geding aanspant tegen Facebook. Ook onder anderen Ruud Feltkamp, Humberto Tan en Johnny de Mol zijn slachtoffer.