×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Mariah Carey #MeToo-slachtoffer

Ook Mariah Carey #MeToo-slachtoffer
8.10.2019 -

Mariah Carey heeft in het verleden een aantal keer te maken gehad met ongepast gedrag van mannen. Onlangs vertelde ze voor het eerst over deze 'ongemakkelijke situaties' tijdens haar carrière.


‘Ik ging er gewoon mee akkoord,’ zegt Mariah in Variety over haar #MeToo-ervaring. ‘Natuurlijk ging ik er niet helemaal mee akkoord, maar ik had zoiets van: Oh, deze persoon probeert gewoon een momentje met mij te hebben, zonder in detail te treden, in de studio, in het donker. En toen lachte ik het weg, maar ik denk dat dat gewoon mijn manier is om ermee om te gaan. Maar dit soort dingen zijn mij overkomen, ja.’

Carey heeft bewondering voor de vrouwen die de #MeToo-beweging op gang hebben gebracht en daarmee vrouwen hebben geholpen zich makkelijker te kunnen uitspreken. ‘Ik heb veel respect voor de vrouwen die naar voren zijn gestapt en de weg hebben vrijgemaakt voor de nieuwere generatie vrouwen zodat zij hier niet mee te maken hoeven te krijgen. En dat ze weten dat ze daar niet mee akkoord moeten gaan,’ aldus de 49-jarige zangeres.