Ook lulverhalen van Angela en Sylvana

Howard Komproe gaat het komende seizoen weer de theaters in met zijn voorstelling De Lulverhalen. Alleen voegt hij dit keer ook een aantal bekende vrouwen toe aan zijn poule van sprekers die verhalen over het mannelijke geslachtsdeel met het publiek delen.

Onder anderen Angela Groothuizen, Bobbi Eden, Sanne Wallis de Vries, Sylvana Simons, Lucretia van der Vloot en schrijfster Nynke de Jong zullen op een aantal avonden op het podium verschijnen tijdens speciale Lulverhalen – Ladies on Stage-edities.

Komproe begon de Lulverhalen als een mannelijke variant op de Vaginamonologen. Met een grote poule van bekende mannen, onder wie Erik van Muiswinkel, Ali B, Hans Kazan, Theo Maassen en Marc de Hond, trad hij vele tientallen keren op. Elke voorstelling ontvangt Komproe drie gasten die hun eigen persoonlijke 'lulverhalen' met het publiek delen.

De vrouwelijke versie is van 16 september tot en met 3 december in de Nederlandse theaters te zien. Het is inmiddels het vierde seizoen dat de Lulverhalen door Nederland toeren.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen