Ook Linda’s buurman wordt bedreigd

De achterbuurman van Linda de Mol vermoedt doelwit te zijn van dezelfde afperser die de familie De Mol bedreigt. Hans Slim kreeg vorig maand een dreigbrief die op dezelfde manier was geadresseerd als de brief op de taart die John de Mol ontving.

Ook op de envelop voor Slim was het adres getypt, uitgeknipt en op de envelop geplakt. De boodschap voor Slim luidde: Stop met je onthullende boek Typisch Gooisch. ''Bovendien was de inhoud badinerend van toon, net als bij de brieven die De Mol krijgt. Er zaten ook taalfouten in, geforceerd leek het wel’’, adus Slim, zo meldt De Gooi- en Eemlander. Over de inhoud van de brief laat de Huizer zich in opdracht van de recherche niet uit. Politiewoordvoerder Bernhard Jens bevestigt dat de dreigbrief van Slim wordt betrokken bij het onderzoek.

Typisch Gooisch verschijnt donderdag en gaat over de romantiek, humor, spanning en humor in het Gooise dorp Laren, evenals over drankgebruik, moord en seks. De presentatie van het boek bij de Larense Boekhandel is afgeblazen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen