×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook huisvriendin Caroline blij met winst: ‘Wat gaaaaaafffffff’

Ook huisvriendin Caroline blij met winst: ‘Wat gaaaaaafffffff’
10.10.2019 -

Gisteren was het weer zover: het Gouden Televizier-Ring Gala, waar de belangrijkste Nederlandse prijzen voor televisieprogramma’s worden uitgereikt. Nadat alle stemmen geteld waren, werd Chateau Meiland uitgeroepen tot de grote winnaar van de avond. Vandaag reageert ook huisvriendin Caroline op de winst!


Woensdagavond was dé avond van Chateau Meiland. De hele familie was aanwezig, alleen huisvriendin Caroline ontbrak. Wegens een burn-out kon zij er helaas niet bij zijn. Toch reageert ze vandaag vanaf haar vakantieadres op de winst: ‘Wat gaaaaaafffffff. De ring is gewoon binnen. Ik wil iedereen die aan me heeft gedacht, mij een berichtje of appje heeft gestuurd onwijs bedanken. Maar ik wil ook iedereen bedanken die heeft gestemd op Chateau Meiland want zonder jullie hadden we niet gewonnen’, laat ze op haar Instagram weten.

https://www.instagram.com/p/B3bTCVpHMQ9/?utm_source=ig_web_copy_link

Begin september besloot Caroline om het chateau te verlaten en terug te keren naar Nederland. Het maandenlange geklus en alle andere werkzaamheden werden haar te veel. Sterker nog: ze kampt zelfs met een burn-out. Het emotionele afscheid tussen kasteelheer Martien en huisvriendin Caroline raakte ook de kijkers. Kijkers reageerden op Twitter massaal op het liefdevolle afscheid.

Nadat Caroline is vertrokken uit het Chateau heeft ze genoten van een heerlijke welverdiende vakantie.’Ze moet zichzelf gewoon weer helemaal herpakken, misschien ook wel met professionele hulp’, liet Martien weten. ‘Ik hoop gewoon dat zij de oude Caroline wordt, zoals zij voor het chateau was’, vervolgt hij.

Lees ook:

Chateau Meiland winnaar Gouden Televizierring 2019

‘Huisvriendin Chateau Meiland heeft een burn-out’

Heftig: huisvriendin Caroline verlaat Chateau Meiland