×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Gina Lollobrigida (90) misbruikt

10.11.2017 -

Ook film-legende Gina Lollobrigida heeft gedurende haar carrière te maken gehad met seksueel misbruik. De 90-jarige Italiaanse vertelde dat toen ze te gast was in een televisieshow in haar thuisland, toen naar haar mening gevraagd werd over het Harvey Weinstein-schandaal.


"Ik was pas 19 jaar, toen ik voor het eerst te maken had met 'ongewenst gedrag', ik ging toen nog naar school. De tweede keer…daar praat ik liever niet over. Het gebeurde toen ik getrouwd was en ik net op gang kwam met mijn filmcarrière. Ik had er wat van moeten zeggen, maar ik had er de moed gewoon niet voor."

Lollobrigida maakte niet bekend welke mannen haar lastig gevallen hebben. De Italiaanse was een van de bekendste actrices van Hollywood tussen 1950 en 1960.