×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook gedwongen ‘ontslag’ voor Kees Driehuis

2.03.2018 -

Nog een gedwongen ‘ontslag’ in televisieland. Presentator Kees Driehuis stopt na 29 jaar met het programma Per Seconde Wijzer: ‘Met dank aan alle mensen achter de schermen, met dank aan u, de kijker, maar ik wil vooral die vele honderden spelers bedanken die aan deze tafel hebben gezeten’.


‘1 maart 2018 zal de omroepgeschiedenis ingaan als de dag waarop ik mijn 794e en laatste Per Seconde Wijzer presenteer’, zo vertelt hij in de uitzending. De presentator gaat met pensioen, maar niet vrijwillig, zo valt op te merken uit de woorden die hij zorgvuldig kiest: ‘Mijn belofte om hier te blijven tot mijn tachtigste, mag ik helaas niet nakomen. Ik zal het gaan missen’. Vervolgens pakt de tv-veteraan er een fles champagne bij: ‘En dan gaan we nu drinken!’, besluit hij.
 

Velen vergelijken het vertrek van Driehuis met het vertrek van Humberto Tan bij RTL Late Night.

In Per Seconde Wijzer werd er bij kandidaten onder hoge druk hun kennis over uiteenlopende onderwerpen gestest.