Ook Charly krijgt kritiek van Ali B

Schreven we vrijdag nog dat Ali B. Birgit Schuurman hard aanpakte. Ook Charly Luske kreeg stevige kritiek van hem.

Charly Luske kreeg zondagavond in het programma Ali B En De Muziekkaravaan de nodige kritiek te verduren van de rapper. Volgens Ali B moet Charly zich meer richten op zijn carrière als zanger. Charly kan zich overigens wel vinden in de kritiek.

"Ik moet toegeven dat hij gelijk heeft", zegt Charly tegen het AD. "Ik ga nu van een Engelstalige ballad naar een Nederlands up-temponummer, waardoor het publiek niet meer weet wat het van mij kan verwachten. Ali heeft de knop bij mij omgezet.’’

Charly neemt samen met Ali een nieuw, persoonlijk nummer op. Daarnaast gaat hij zich eindelijk richten op zijn langverwachte nieuwe album. "Op een gegeven moment was ik voor vijf goede doelen aan het werk, sprak ik een tekenfilm in, deed ik optredens en ging mijn gezinsleven natuurlijk door. Allemaal heel leuk, maar een doel was er inderdaad niet. Ik moet zingen meer als werk gaan zien", sluit hij af.

Vrijdag schreven we al dat ook Birgit Schuurman stevig door Ali werd aangepakt.  “Eigenlijk ben je gewoon een luie zak! Je kunt zo goed schrijven en je hebt daar jaren niets mee gedaan,” zei hij tegen haar.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen