×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Catherine Keyl beroofd in Parijs

7.10.2016 -

Net als Kim Kardashian heeft ook Catherine Keyl geen beste herinneringen aan Parijs. ’Ik ben daar onlangs beroofd, in de ontbijtzaal van een hotel.’


Nu ze niet veel meer werkt, geniet Catherine Keyl van het reizen samen met haar Zuid-Afrikaanse vriend Peter. Ook Parijs bezochten ze samen.

’We logeerden in een hotel in een goede buurt van Parijs. We waren in de ontbijtzaal. Ik heb altijd een tasje bij me waar m’n papieren inzitten en dat had ik op tafel laten liggen, terwijl ik bij het buffet stond. Ik had vlak daarvoor iemand binnen zien komen, die er wat raar uit zag. Of het daardoor kwam weet ik niet, maar ik wierp tussendoor even een blik op ons tafeltje en zag tot mijn schrik dat m’n tasje weg was. Dat moest die man geweest, begreep ik. Ik liet alles staan en vloog richting de uitgang van het hotel,’ vertelt Catherine. ’Vlak voor de deur haalde ik de man in. Gelukkig spreek ik een aardig woordje Frans en ik vloekte hem echt stijf. Ik schreeuwde dat hij m’n spullen los moest laten omdat ik hem anders keihard in z’n ballen zou trappen. Tot m’n geluk liet hij m’n tasje los en vluchtte het hotel uit.

Maar weet je wat het vreemdste is? De mensen achter de balie zagen het gebeuren en reageerden niet eens. Ik zei nogal verongelijkt tegen ze dat ze me best wel even hadden kunnen helpen. ’Ach mevrouw’, zei één van hen daarop. ’Dit gebeurt echt bijna dagelijks, daar kijken we niet eens meer van op.’