×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Onvergetelijke verjaardag voor Wibi Soerjadi

Onvergetelijke verjaardag voor Wibi Soerjadi
2.03.2020 -

Groot feest voor Wibi Soerjardi! De pianist mag vandaag vijftig kaarsjes uitblazen en viert zijn verjaardag geheel in stijl. De Disney-fan is samen met familie, vrienden en fans naar Disneyland Parijs afgereisd om daar een feestje te bouwen.


Wibi Sjoerjadi gaf zondag al een groot feest en werd maandag om 00.00 uur ook door het attractiepark verrast met een voor hem ontworpen verjaardagsshow met muziek en fonteinen. Mickey en Minnie Mouse kwamen langs om de jarige job te feliciteren. Ook maandag blijft hij nog in het park.

Wibi is al jaren groot fan van Disney. Zijn huis staat vol met memorabilia en hij zei eerder al dat hij gelijk in Disneyland zou gaan wonen als dat mogelijk was.

Lees ook:

Ruud de Wild ving Olcay Gulsen op tijdens heftige dagen

Monique Westenberg: ‘Zijspoor’ is harde les voor André

Natasja na omvallen droomhuwelijk Borsato’s: ‘René en ik zijn niet de volgenden’