Ontroerende video’s: Ed Sheeran zingt voor ziek meisje in ziekenhuis

De 9-jarige Melody had een week geleden de dag van haar leven. Haar 'vriendje' Ed Sheeran kwam bij haar op bezoek in het ziekenhuis. Het meisje lijdt aan het syndroom van Rett, heeft epilepsie en nog een tal van andere ziektes. Maar het meisje was dolgelukkig toen de zanger op bezoek kwam en voor haar ging zingen.

Haar moeder maakte een filmpje van Melody om te vragen of Ed kwam. Omdat het meisje zelf niet kan praten, deed haar moeder het woord. Ed gaf gehoor aan het verzoek en bracht een bezoekje aan het bijzondere meisje. Die kon haar tranen niet bedwingen toen ze de roodharige zanger zag. 

Ed pakte voor het meisje een roze gitaartje erbij en zong Photograph, een van zijn hits. Melody beweegt lekker mee op de muziek, maar moet toch ook een beetje huilen van blijdschap omdat haar prins op het witte paard voor haar zit te zingen. Thinking Out Loud, een van de grootste hits van Ed, zong hij ook nog voor Melody. 

Toen Ed afscheid nam van het meisje kreeg hij een foto van Melody. Toch pakte ze het kiekje nog even terug, want ze wilde er nog wat extra kusjes op geven voor haar grote liefde. Ed kan maar niet geloven dat hij het prins op het witte paard is voor Melody. 'Dat is bizar', zegt hij met een grote glimlach op zijn gezicht. Na het bezoek van de zanger kan het zieke meisje niet stoppen met lachen. 

Melody zou, vanwege haar aandoeningen, weinig kans hebben om ouder te worden dan 4 jaar zeggen haar ouders. Ze is inmiddels al 9 jaar. De familie heeft op Facebook een lange bedankbrief geschreven voor Ed Sheeran. 'We kunnen je nooit genoeg bedanken, maar hopelijk laat deze brief zien wat je voor ons betekent. En wat je betekent voor de wereld.' 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen