×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ontroerende uitvaart Koos Alberts

Ontroerende uitvaart Koos Alberts
5.10.2018 -

In het Utrechtse Leusden hebben familie, vrienden en collega's vandaag afscheid genomen van Koos Alberts. Volgens aanwezigen was het een mooie en ontroerende uitvaart.


Tijdens de dienst sprak zijn dochter Christa volgens de aanwezigen mooie woorden. Er werd veel muziek van Koos gedraaid. 

Bij de dienst die vrijdagochtend plaatsvond, waren veel bekende collega's aanwezig, onder wie Frans Bauer met zijn moeder, Marga Bult met haar vriend Ludo Voeten, Corry Konings, Wolter Kroes, Bonnie St. Claire met haar man Anne-Jan Jongbloed, Saskia en Serge en Jan Keizer en Anny Schilder. 

Een ontroerde Frans Bauer met zijn moeder

Corry Konings

Bonnie St. Claire met haar man

28 september overleed Koos Alberts in het bijzijn van zijn kinderen, kleinkinderen en familie. Koos is 71 jaar oud geworden.