×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ontmoet de nieuwe vriendin van Michael van der Plas

15.02.2018 -

Michael van der Plas heeft een nieuwe liefde. Het gaat om de 22-jarige Naomi uit Haarlem.


'Het is een schat en hij is superlief. Hij doet alles voor me', vertelt ze in de stoel van Diana Gabriels. 'We hebben plannen dat ze een paar weken naar Spanje komt in de zomer', vertelt Michael. 'Als hij me dan nog steeds leuk vindt ja…', voegt Naomi daar onzeker aan toe. 

Michael is de ex van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Zij hebben samen twee kinderen: de 5-jarige Angelina en de 2-jarige Milano. Daarnaast heeft Michael nog de 12-jarige Mikey uit een vorige relatie. 

Momenteel zorgt Michael voor Angelina en Milano. Samantha zit namelijk in een zorginstelling nadat zij in januari met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis na een overdosis: 'We hebben eigenlijk alleen nog maar contact over de kinderen. Ik ben nu samen met Naomi en probeer mijn leven weer op te bouwen', aldus Michael.