×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ongemakkelijk: Prins Harry ontmoet Melania Trump

25.09.2017 -

Prins Harry is momenteel in Toronto, waar de opening van de Invictus Games zaterdag plaatsvond. Voorafgaand aan de openingsceremonie had de prins een gesprek met First Lady Melania Trump, de echtgenote van president Donald Trump. Hoewel ze ruim een half uur met elkaar in gesprek zijn geweest, spreekt de lichaamstaal volgens velen boekdelen.


Prins Harry is de eerste Britse royal die een ontmoeting heeft gehad met iemand van de Trump-familie, sinds de Amerikaanse presidentsverkiezingen van vorig jaar. 

Harry en Melania, die de Amerikaanse delegatie van de Invictus Games leidt, waren ruim een half uur met elkaar in gesprek. De prins bedankte haar onder meer voor haar komst en vroeg haar of ze al eerder in Canada was geweest. De reis naar Toronto betekent Melania’s eerste officiële buitenlandse soloreis als First Lady.

De Invictus Games zijn mede door Harry opgericht. Tot en met zaterdag gaan (oud-)militairen die mentaal of fysiek gewond zijn geraakt in verschillende sporten de strijd aan met elkaar.