×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ongemakkelijk: Ed Sheeran nam speelgoed mee naar een date

23.01.2017 -

Ed Sheeran is dol op speelgoed en sinds hij genoeg geld tot zijn beschikking heeft geeft hij zijn ponden maar al te graag uit aan kinderspeeltjes. Hij gaat zelfs zo ver dat hij met speelgoed aan het spelen was tijdens een date. Dat moet wel ongemakkelijk zijn geweest!


Dat vertelt hij in The Graham Norton Show. De zanger vertelde dat hij een afspraakje had met een meisje en lego had meegenomen. Daar begon hij gewoon mee te spelen terwijl hij aan het praten was met zijn date. 

Graham Norton kon zijn oren niet geloven, net als de andere gasten. Ed vertelt intussen in geuren en kleuren hoe het eraan toe ging die avond. Het is wel duidelijk dat het niets geworden is tussen de zanger en de dame in kwestie.