×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ongeloof bij Ronnie Flex over dood rapper Feis

Ongeloof bij Ronnie Flex over dood rapper Feis
1.01.2019 -

De dood van rapper Feis heeft tot geschokte reacties geleid in de muziekwereld. Op sociale media reageren vrienden en collega's, zoals Ronnie Flex, vol ongeloof.


'Damn men… i love u bro, alle wijze woorden die je me hebt gegeven… ik snap niks', schrijft Ronnie Flex op Instagram bij een foto waarop hij met Feis staat. 

Ali B, die voor zijn programma Op Volle Toeren een aflevering met Feis maakte, reageert met een gedeelte van een vers uit de Koran. ínna lilahi wa inna ilayhi raji oen', schrijft hij. De vers wordt door moslims vaak gebruikt bij een sterfgeval.

'Zo dat is gelijk ff schrikken met Feis', meldt Veronica-dj Giel Beelen. '#rip sterkte voor de naaste vrienden en familie. Een gemis voor de Nederlandse hiphop.'

Feis overleed in de nieuwjaarsnacht op 32-jarige leeftijd. Over zijn doodsoorzaak is nog niets bekend. Mogelijk was hij betrokken bij een schietincident in Rotterdam waarbij een 32-jarige Rotterdammer om het leven kwam.