×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ondergrondse tunnel naar pub in huis Ed Sheeran

18.01.2017 -

Ed Sheeran heeft de bar in zijn woning vervangen door een complete pub. De nieuwe toevoeging aan zijn huis is alleen te bereiken via een ondergrondse tunnel, vertelt de zanger aan Apple Music's radiostation Beats 1.


'De tunnel kun je afsluiten dus als ik straks een feestje geef, dan kan niemand meer mijn huis in en dingen stukgooien', vertelde de Brit. Dat maakt zijn gerenoveerde huis meteen klaar voor toekomstige kinderen. 'Als ik kids krijg, wil ik nog wel dat mijn vrienden langs kunnen komen voor een biertje. Dus dan is het goed om een afgesloten ruimte te hebben. Dan moeten mijn vrouw en ik alleen om beurten bezopen worden.'

Ed heeft sinds de zomer van 2015 een relatie met Cherry Seaborn, een oude schoolvriendin. Afgelopen zomer werd de zanger gespot met een nieuwe ring, waarna er geruchten opstaken dat de twee in het huwelijksbootje waren gestapt. Het stel heeft daar nooit op gereageerd.