×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ondanks Martijn Fischer’s prille vaderschap: ‘Samenwonen willen we niet’

Ondanks Martijn Fischer’s prille vaderschap: ‘Samenwonen willen we niet’
17.02.2020 -

Martijn Fischer en zijn vriendin Ingeborg werden vorig jaar de trotse ouders van zoontje Mischa. Toch wonen ze nog altijd niet samen. Ze hebben allebei een eigen huis en dat houden ze zo, vertelt Martijn aan Weekend.


De acteur, die al twee oudere zoons heeft met zijn ex Eva, geniet van het prille vaderschap. ‘Het is verrukkelijk, een mooi cadeau. Het is gewoon zó leuk met dat vrolijke leuke ventje’, laat Martijn weten. De vraag is of dat naar meer smaakt. ‘Mijn pubers zijn de hele week bij mij, dus ik denk dat het plaatje zo wel compleet is. Normaal zeg ik nooit nooit, maar nu wel.’

Martijn heeft het geluk dat zijn oudere zus graag oppast. ‘De theatertour met liedjes van Hazes doe ik samen met mijn vriendin. Zij heeft alle muziek gemaakt en zingt in het koortje. Dat is heel gezellig, maar daardoor wordt het wel eens laat. Mijn zus past dan op ons kindje. Haar kinderen zijn al wat ouder, zij heeft de tijd. De volgende ochtend zijn we er dan zelf weer vroeg bij’, laat hij weten.

Ondanks het feit dat ze een baby hebben, wonen Martijn en Ingeborg niet samen. ‘Op papier niet, we hebben nog steeds twee huizen, maar we zijn wel heel veel samen. Soms neemt zij ons kind mee naar haar huis, soms blijft hij bij mij, we schakelen.’ Ingeborg vult aan: ‘Het blijft heerlijk om ook je eigen ruimte te hebben.’

Ook interessant:

Ex-vriendin onthult: ‘Rico Verhoeven gaf Valentijnscadeau aan Yolanthe’

Bridget en André zetten punt achter relatie

Nog meer tegenslag voor Milika Peterzon