Rico Verhoeven

Ondanks financiële onzekerheid: Rico Verhoeven laat geld flink rollen

Afgelopen najaar kondigden Rico Verhoeven en zijn Jackie hun liefdesbreuk aan. Maar dat is niet de enige tegenslag in het leven van de topsporter. Ook zijn zakelijke activiteiten worden gedwarsboomd door het coronavirus. Het weerhoudt Rico er echter niet van om het geld goed te laten rollen.

Ricoo Verhoeven baart opzien in het anders zo rustige Brabantse dorpje Halsteren. De wereldkampioen kickboksen heeft zichzelf een zogenaamde supercar cadeau gedaan. Het gaat om een oranjerode McLaren 720S, een echte krachtpatser die in slechts 2,9 seconden optrekt van 0 tot 100 kilometer per uur. Het snelle speeltje kost hem maar liefst 320.000 euro. Een paar maanden eerder liet hij het geld al goed rollen toen hij een nieuwe Range Rover kocht. Het prijskaartje: anderhalve ton. Het zijn enorme uitgaven voor iemand die toch de nodige financiële gevolgen zal ondervinden van zijn liefdesbreuk én het coronavirus.

Rico Verhoeven Helpt Buurmeisje Na Val Halsteren

Pech

Rico’s sportschool RV Sports moest verplicht de deuren sluiten en de sporter zal wel blij zijn dat de maatregelen iets versoepeld gaan worden. De pech voor Rico is zelfs nog groter, want begin maart, juist voordat alles op slot moest hij zijn eerste restaurant: MOOD Streetfood in Eindhoven. De vechtjas betaalt nu al drie maanden personeel dat niet kan werken en dat zorgt voor een valse start. Nu de horeca weer open mag, is voor Rico te hopen dat hij enigszins uit de kosten komt.

Nog meer tegenslag

Ook op filmgebied zit het tegen. Eind 2018 kondigde hij aan filmster te worden. Hij ging een hoofdrol spelen in het actie-avontuur The Black Lotus, dat hij zelf zou coproduceren in samenwerking met een kleine filmmaatschappij. De opnamen stonden gepland voor 2019. Sinds de aankondiging eind 2018 is het doodstil rond The Black Lotus en mochten er nog plannen zijn, gooit de coronacrisis nu roet in het eten. Bovendien kan Rico niet meer vechten, nu grote evenementen verboden zijn. Het goede nieuws voor hem is wel dat hij eind vorig jaar zijn contract bij vechtsportorganisatie Glory verlengde.

LEES OOK:

RACHEL HAZES LAAT GROTE DROOM ANDRÉ HAZES UITKOMEN

DRAMATISCHE SCHEIDING DIRK KUYT: HELFT MILJOENEN VOOR GERTRUDE

ZIEN: HIER VERRIJST NIEUWE VILLA GUUS MEEUWIS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen