×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oma Jackson ziet voor het eerst show van kleindochter Paris

13.08.2018 -

Katherine Jackson heeft voor het eerst een concert bijgewoond van de band van haar kleindochter Paris. De 88-jarige moeder van Michael Jackson genoot ervan, aldus Paris op Instagram.


'Ik kan niet geloven dat mijn oma bij ons tweede optreden ooit is geweest. En ze vond het ook nog leuk!', schrijft Paris bij een fotoreeks waarop te zien is dat de Jackson-matriarch in rolstoel de show bijwoont. Katherine, sinds eind juni weduwe, was zichtbaar ontroerd.

Paris was behoorlijk zenuwachtig door de aanwezigheid van haar oma. 'Ik poepte in mijn broek. Ik houd zoveel van je oma. Ik ben zo blij dat we voor je hebben gespeeld.'

Voor Paris was het sowieso een moeilijk optreden. Ze stond strak van de medicijnen omdat ze vrijdag onder het mes moest. Bij haar werd een abces, 'zo groot als een golfbal', verwijderd.