×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OM eist cel- en taakstraf tegen Mick Harren

OM eist cel- en taakstraf tegen Mick Harren
2.11.2018 -

Volkszanger Mick Harren (51) heeft zijn vroegere stiefzoon afgelopen juli 'zeer waarschijnlijk' niet bedreigd met een nepwapen, maar met een echt vuurwapen. Dat stelde de officier van justitie vrijdag in de rechtbank van Alkmaar. Daar eiste hij 72 dagen celstraf tegen de volkszanger, waarvan zestig voorwaardelijk. Ook moet Harren een werkstraf opgelegd krijgen van 180 uur.


Volgens de aanklager wijst alles erop dat Harren een heel ander wapen heeft ingeleverd dan dat wat hij bij zich had toen hij de 24-jarige zoon van zijn ex-vrouw in een café in Purmerend bedreigde. De aanklager vroeg de rechtbank de zanger een proeftijd van drie jaar op te leggen. Verder moet Harren een meldplicht krijgen en gedragstherapie volgen, aldus de officier van justitie.