Olsen-twins niet bij Full House-reünie

Mary-Kate en Ashley Olsen zullen niet te zien zijn in Fuller House, het vervolg op de hitserie Full House. Dat laat uitvoerend producent Robert L. Boyett in een verklaring weten.

"Maar ik weet hoeveel Full House voor ze heeft betekend, ze horen nog steeds bij de familie. Het is geweldig om te zien hoe hun carrière in de afgelopen jaren is gegroeid, en ik steun Mary-Kate en Ashley in hun keuze om zich te focussen op hun kledingmerken. Ik ben blij met de waardering en support die ik van ze heb gekregen voor Fuller House", aldus Boyett.

John Stamos, die in de serie de oom van de twee meisjes speelde, heeft inmiddels op het nieuws gereageerd. "Ze houden zich nu met andere dingen bezig en daarmee wens ik ze het allerbeste", twittert John. "Ik beloof jullie dat onze reunië niet uit zal lopen op een teleurstelling."

Mary-Kate en Ashley (28) waren al te zien in de serie toen ze slechts negen maanden oud waren. Samen speelden zij de rol van Michelle Tanner. Full House liep van 1987 tot en met 1995. Fuller House zal in 2016 op Netflix te zien zijn.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen