Olsen-tweeling reageert op aanklacht stagiaire

Een stagiaire van het modebedrijf van Mary-Kate en Ashley Olsen beweert dat ze vijftig uur per week werkte en geen cent daarvoor ontving. Ze diende daarom een aanklacht in tegen Dualstar Entertainment Group, het bedrijf van de tweeling. Mary-Kate en Ashley reageren nu op de aanklacht en noemen de voormalige stagiaire een leugenaar.

Dualstar Entertainment Group, het modebedrijf van Mary-Kate en Ashley Olsen, is aangeklaagd door minstens veertig stagiares die claimen dat ze keihard moesten werken zonder een cent te ontvangen. Uit recente rechtbankdocumenten blijkt dat het bedrijf deze beschuldigingen ontkent.

De Olsen-tweeling wil dat de rechtzaak, gestart door voormalig stagiaire Shahista Lalani, tot een einde komt. De beroemde zusjes zeggen dat er geen regels zijn overtreden en dat ze zich niet gedroegen op een ongepaste wijze.

Shahista beweert dat Dualstar Entertainment Group haar vijftig uur per week liet werken gedurende vijf maanden in 2012. Ook beweert de voormalige stagiaire dat ze als gevolg in het ziekenhuis belandde door uitdroging. Shahista zegt daarnaast dat ze getuige is geweest van mede-stagiaires die huilden tijdens het uitvoeren van hun taken. In alle aanklachten zeggen de stagiaires nooit betaald te hebben gekregen en geen academische toekenning kregen. Terwijl dat verplicht is bij een stage. 

De voormalige stagiaire eist dat de Olsens alle voormalige en huidige stagiares het minimumloon betalen voor de gewerkte uren.
 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen