×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olivia Newton-John weer aan het werk

21.08.2017 -

Olivia Newton-John voelt zich goed en is van plan om haar werk als actrice weer op te pakken. Bij de 68-jarige actrice werd in mei opnieuw borstkanker vastgesteld, waarvoor ze is behandeld.


De Grease-actrice bedankte fans voor alle steun en ontvangen beterschapswensen de afgelopen tijd. "Ik wil graag mijn dank uitspreken aan al die fans die zulke lieve berichten verstuurden en me hebben gesteund de afgelopen maanden", zei Newton-John tegen Daily News. "Jullie gebeden en beterschapswensen hebben me echt geholpen en ik kijk ernaar uit jullie allemaal snel weer te zien", vervolgde ze.

Newton-John annuleerde in mei al haar shows nadat er opnieuw borstkanker bij de actrice was vastgesteld. In 1992 werd ze al eens behandeld tegen de ziekte. De actrice zei dat ze zich deze keer liet behandelen met natuurlijke geneesmiddelen en een bestraling.

Op 24 augustus gaat Newton-John weer aan de slag en staat ze op de planken in de Amerikaanse staat Indiana.