×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olivia Newton-John veilt Grease-outfits

Olivia Newton-John veilt Grease-outfits
10.09.2019 -

Een aantal iconische outfits die Olivia Newton-John droeg in de musicalklassieker Grease gaan onder de hamer. Dat maakte de actrice dinsdag zelf bekend in de Australische tv-show Today.


De 70-jarige Olivia staat onder meer het leren jasje af dat haar personage Sandy droeg in de laatste scène van de film. In totaal veilt de actrice zo’n tweehonderd items die ze droeg in films en series of meenam van sets. Olivia zegt echter dat er wel een flink prijskaartje hangt aan haar verzameling. ‘Als je een miljardair bent met een kleindochter die van Grease houdt, dan is dit echt iets voor jou,’ grapte ze.

De veiling vindt op 2 november plaats bij Julien’s Auctions in Beverly Hills. Een groot deel van de opbrengst gaat naar haar eigen liefdadigheidsorganisatie Olivia Newton-John Cancer Centre. Bij de actrice werd eerder dit jaar voor de derde keer kanker geconstateerd.