×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olivia Newton-John: ‘Het gaat prima met me’

Olivia Newton-John: ‘Het gaat prima met me’
3.01.2019 -

De berichten dat Olivia Newton-John nog maar een paar weken te leven heeft, zijn uit de lucht gegrepen. De actrice meldt woensdag in een video op sociale media dat het prima met haar gaat.


'Om een beroemde uitspraak aan te halen: de berichten over mijn dood zijn zwaar overdreven,' grapte de Grease-ster in het clipje. '' Ik wens jullie allemaal een prachtig en gezond 2019.'De 70-jarige actrice bedankte haar fans voor hun medeleven en hun steun aan haar kankeronderzoekcentrum in Australië.

Bij Olivia werd vorig jaar voor de derde keer kanker geconstateerd. In 1992 kreeg zij borstkanker, en in 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder. De laatste keer werd er een tumor gevonden in haar ruggengraat.

Eerder deze week plaatste de Amerikaanse gossipsite Radar Online het bericht dat het lichaam van Olivia het had opgegeven en dat ze zich slechts nog vastklampte aan het idee de bruiloft van haar dochter later dit jaar mee te maken. De Australische site Now To Love gooide daar nog een schepje bovenop met de bewering dat mensen uit de omgeving van Olivia verklaren dat haar levensverwachting 'weken, geen maanden' was.