×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olivia Munn weer aan het daten

Olivia Munn weer aan het daten
19.12.2018 -

Olivia Munn heeft geruchten doen oplaaien door hand in hand te lopen met de professionele gamer Tucker Roberts. De Predator-ster was een tijd lang single sinds haar scheiding april 2017, maar zei vorige week weer aan het daten te zijn. Over een nieuwe relatie hield Munn zich tot nu toe stil.


De 38-jarige actrice is winkelend gespot met Roberts, die voorzitter is van het esports team Philadelphia Fusion. Een ooggetuige zegt in de Amerikaanse show Entertainment Tonight dat de twee elkaars handen vasthielden, aan het knuffelen waren en dat ze een arm om elkaar heen deden.

Olivia werd begin dit jaar gezien met Chris Pratt tijdens een intiem etentje. Al snel liet de actrice weten niet aan het daten te zijn met de ex van Anna Faris.