×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olcay verrast Ruud met romantisch tripje naar Rome

Olcay verrast Ruud met romantisch tripje naar Rome
24.04.2019 -

Ruud de Wild blaast vandaag vijftig kaarsjes uit en daarom wilde zijn nieuwe liefde Olcay Gulsen hem eens flink in het zonnetje zetten. Als verrassing nam ze de radio-dj mee naar Rome voor hun eerste liefdestripje!


De twee tortelduifjes vlogen gisteren naar ItaliĆ«, waarna ze in het chique hotel J.K. Place genoten van gin-tonics. Op Instagram showt Olcay hun eerste vakantiekiekje samen: ‘Van harte gefeliciteerd lieve Ruud’, schrijft ze erbij. Gevolgd door de hashtag ‘het beste moet nog komen’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday sweet @ruuddewild #thebestisyettocome

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Olcay en Ruud zijn sinds kort een een liefdessetje. Nadat de twee, beiden na een lange relatie, weer alleen kwamen te staan, groeide de vriendschap die er al tussen hen was uit tot een relatie.