×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olcay Gulsen tekent contract bij Talpa

Olcay Gulsen tekent contract bij Talpa
3.05.2019 -

Modeontwerpster Olcay Gulsen heeft een contract getekend bij Talpa. Dat meldt het bedrijf van John de Mol, die eigenaar is van de zenders SBS6, Net5 en Veronica.


Het is niet duidelijk wat Gulsen gaat doen bij Talpa. Een woordvoerder kan hier verder nog niets over zeggen.

De modeontwerpster is al op televisie te zien als deskundige en verslaggever bij RTL Boulevard. Ook deed ze mee aan het programma Wie is de Mol?, waarin zij de finale verloor.

Huilende medewerkers

Gulsen brak door met het kledingmerk SuperTrash waaraan zij jarenlang leiding gaf. In maart 2018 gingen alle bedrijfsonderdelen failliet. Gulsen had zich toen net teruggetrokken als CEO van het bedrijf.

Wel publiceerde zij tegelijkertijd het boek Super Olcay, over haar succes. RTL Z publiceerde vrijdag een reconstructie van het faillissement waaruit blijkt dat haar medewerkers zich hier kapot aan ergerden. ‘Terwijl zij vrolijk boeken over haar eigen succesverhaal zat te signeren, zaten mensen op kantoor te huilen’, stelt een van haar oud-medewerkers.

Foto: Reni van Maren