Olcay Gulsen openhartig over band met schizofrene vader

Olcay Gulsen heeft een moeilijke jeugd gehad. Haar vader is schizofreen en daarnaast had hij ook een enorme drugs- en gokverslaving, wat zich uitte in heel veel geweld in haar gezin. Sinds vijf jaar heeft Olcay weer contact met hem. 'Ik hou van mijn vader, hoe ziek hij ook is', vertelt ze in gesprek met Weekend.

Als Olcay terugdenkt aan het verleden is het de ‘continue stroom aan geweld’ die haar het meest is bijgebleven. ‘Ik was nooit veilig als kind en dat gevoel heb ik nog steeds vaak’, aldus de presentatrice. Ondanks de dingen die er zijn gebeurd, heeft ze sinds vijf jaar weer contact met haar vader. ‘Naarmate je ouder wordt, ga je beseffen dat zo iemand ziek is en ga je dingen in een ander perspectief zien.’ Toch zal ze met haar vader niet over de gebeurtenissen in het verleden praten. ‘Dat kan ook niet, want hij is écht ziek. Hij weet niet eens wie ik ben…’

Het hele interview, waarin Olcay onder meer vertelt over de breuk met Ruud de Wild en het verlies van haar eerste grote liefde James, is deze week te lezen in Weekend. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen